PROGRAM HORIZONTU na KVĚTEN 2022

Pro seniorskou veřejnost jsme připravili:

  • ve středu 4.5. od 15 hodin – přednáška: cestovatel Martin MykiskaPo zamrzlé řece do nitra Himaláje. O drsné cestě do oblasti Zanskar, kam je možné dostat se jen v části roku, kdy je řeka zamrzlá. Po zbytek roku je oblast nepřístupná a naprosto odříznutá od okolního světa.                                                                                                        (vstupné 20 Kč)
  • ve čtvrtek 12.5. hodin – přednáška: Eva TaasePovídání o Sydney a cestě na Velký korálový útes. Paní Taase žije v Austrálii už léta, tak se dá čekat, že její povídaní nebudou letmé zážitky turisty, nýbrž zkušenosti domestikovaného obyvatele Sydney.                                                                                                                                             (vstupné 20 Kč)
  • ve středu 18.5.koncert, resp. spíše společné zpívání s harmonikou a Mílou Beranovou – podle situace a nálady můžeme být uvnitř či na zahradě, dá se rozdělat oheň, něco opéci … – jak budeme chtít.                                                                                                     (vstupné 20 Kč)                                                                                                                                               

Na akce  Horizont, stejně jako na pedikúru, je možné domluvit si dovoz. Opět na číslech 220 921 242 nebo 608 237 198. Cena jedné cesty je 25 Kč.