PROGRAM HORIZONTU na ČERVEN

► čtvrtek 6.6. od 15:00 – přednáška: MUDr. ZDENĚK SUSA – Z ČESKÝCH LUHŮ a HÁJŮ aneb Křížem krážem dokola okolo Suchdola. Většinou se vydáváme do vzdálených a exotických lokalita. Ale nezapomínejme, že „všude dobře, doma nejlíp“. Tentokrát nás nám už známý poutník vezme na toulky po Středočeském kraji. Těšit se můžeme na spoustu fotek a zajímavostí.                                                                                                 (vstupné 20,-)

►čtvrtek 13.6. – od 15:00 – přednáška: tentokrát zase o něco dál – RNDr. KAREL WOLF – POVÍDÁNÍ o VELKÉ CESTĚ po AFRICE. Navštívíme Ugandu, Rwandu, Burundi a Kongo.                                                                                             (vstupné 20,-)

►pátek 14.6. – výlet: do KUTNÉ HORY kde s průvodcem navštívíme CHRAM SVATÉ BARBORY, případně Vlašský dvůr a pak rozhlednu KAŇK. Na rozhlednu nás vyveze výtah a naše aktivita bude spočívat pouze v konzumaci dortíků a kávy. Na okolní hory se budeme pouze dívat a z toho nohy nebolí. Náročnosti výletu se rozhodně nemusíte bát.                                                                                        

                                                                                                         Zájemci, hlaste se!!

►středa 19.6. od 15:00 – přednáška: TEREZA BRŮŽKOVÁ – POVÍDÁNÍ o FILIPÍNÁCH. Jeden z „dobrých holubů, kteří se vracejí“ nám přijde popovídat o své poslední cestě za sluncem a za poznáním                 

►čtvrtek 27.6. od 15:00 –– společenské setkání při příležitosti 23. výročí otevření Horizontu