PROGRAM HORIZONTU na ZÁŘÍ 2021

PRO SENIORSKOU VEŘEJNOST JSME NA ZÁŘÍ PŘIPRAVILI NÁSLEDUJÍCÍ AKCE:

  • ve středu 8.9. od 15 hodin – přednáška: ing. Jan KopinecČlověk, spárkatá                                                                         zvěř a predátoři (vstup volný)

  • ve středu 15.9. od 15 hodin – přednáška: ing. Luboš KálalPovídání o                                                                                  Faerských ostrovech (vstup volný)

  • v úterý 21.9.výlet za krásami barokní architektury na klášter PLASY, jenž je dílem slovutného architekta Santiniho (ZÁJEMCI, HLASTE SE !!)
  • ve středu 22.9. od 15 hodin – přednáška: Mgr. Marie Musiolková, PhD.Barvy v přírodě.

Dozvíte se odpovědi na zásadní otázky našich životů, jako např. co je to světlo?  Jak vidíme my? Jak vidí zvířata? Proč je slunce žluté? Proč je obloha modrá? Proč jsou rostliny zelené? Proč listy na podzim mění barvu?                                                                                                                                            (vstup volný)

_________________________________________________________________

V Horizontu pravidelně probíhají biblické hodiny s pí. farářkou každé úterý od 14:45.

Dále se můžete stále objednávat na pedikúru, která probíhá vždy ve čtvrtek a pátek. Objednávejte se na čísle 220 921 242.

Individuálně je možné domluvit masáže na témže čísle (případně ještě 608 237 198)

Na akce  Horizont, stejně jako na pedikúru, je možné domluvit si dovoz. Opět na číslech 220 921 242 nebo 608 237 198. Cena jedné cesty je 20 Kč.